Vanaf oktober 2022 verkrijgbaar

Het leven van twee vriendinnen staat volledig op zijn kop als één van hen wordt beschuldigd van de moord op haar Tinder date,.

De Nederlands/Keniaanse Sarah een scherpzinnige psycholoog , schiet haar vriendin, Astrid te hulp, die er via Tinder ijverig op los ´swiped´  in haar zoektocht naar  een geschikte ´Friend with benefits.´ Haar nieuwste verovering is Tom, een gescheiden ´bon vivant´, die haar aan het lijntje houdt. Dan knapt er iets in Astrid en als Tom dood wordt aangetroffen, hangend aan een monument, wordt ze van moord verdacht. Overtuigd van haar onschuld start Sarah een onderzoek naar de dader.  

Het beest van Bakendorp, shortlist Zeeuwse boekenprijs 2022

Het is levensgevaarlijk om oude beesten wakker te maken ondervindt een Zeeuwse nakomeling van een zwarte slavenhandelaar, als zij sinistere familiegeheimen aan het licht brengt.

Janine is een freelance culinair journalist met een Nederlands-Ghanese achtergrond. Als ze eindelijk haar stukje hemel gevonden heeft, verhuist ze met haar man en kinderen naar het gehucht Bakendorp op Zuid-Beveland.

Haar ideale leven wordt echter ruw verstoord als tijdens een verbouwing in de tuin de stoffelijke resten van drie mannen worden blootgelegd. Wie waren deze mannen en hoe zijn ze daar terecht gekomen? Het raadsel wordt complexer als blijkt dat twee van de drie mannen afstammen van dezelfde voorouder uit West-Afrika, de steenrijke zwarte slavenhandelaar Jacob Rühle (1751-1828), net als zijzelf…

Het beest is gearriveerd,..!

Bestel nu bij bol.com

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen? Wanneer is het boek te koop? Gesigneerde uitgave bemachtigen? Aanbiedingen en achtergrondinformatie? Schrijf je in.